Page ID: 1418

Každý návštěvník výstavy či majitel výstavního psa si během chvilky uvědomí, že většina úspěšných výstavních jedinců má i svého handlera. Ve výstavním kruhu se jinak prezentuje pes s profesionálním handlerem nebo s páníčkem, který tomu moc nerozumí nebo na vystavování nemá dostatečný talent či kondici. Bohužel většina krásných psů je špatně předvedena a tím nedosáhne pěkného ohodnocení a ani vytouženého vítězného pořadí. Proto většina majitelů vloží svoji důvěru v profi handlera a nebo začnou sami navštěvovat kurzy vystavování (handligu).

Jelikož mne oslovuje čím dál častěji víc a víc lidí, rozhodla jsem se, že se pokusím všem nezkušeným majitelům výstavních pejsků pomoct a připravím pro ně kurzy vystavování. Pro ty co si sami netroufnou a přece jen si myslí, že to zkušený handler zvládne s jejich pejskem lépe, nabízím svoje handlerské zkušenosti a ráda jim pejska vystavím.

 

 

 

 

 

 

 

 

V chovu RR se pohybuji 10. rokem, v mé chs byly doposud odchovány 4 vrhy, většinu svých štěňat jsem vystavovala sama, také jsem importovala 2 úspěšné RR ( Ch. Ntchwaidumela EastLuis a Ch. Rex Ventors Trinity), které jsem si také vystavovala sama. Během této doby jsem nasbírala nespočet informací a jsem ráda, že spousta majitelů /chovatelů ve mě vloží svůji důvěru a svěří mi svého pejska.

Moji stálí svěřenci:

JchCZ  A´Hil Mozambique Star   STUD DOG    (čekatel šampiona: PL, ČR)        maj. Marie Slavíková

 

Belisa z Kleony       maj.: Ivana Žlkovanová


 Občasní a příležitostní svěřenci :

Jch. Glenaholm Taariq    (imp. Canada)   maj.: Ing. Jana Kovářová (SK)

Ch. Awesome Enzo by Luanda    maj: Iva Kozicová (SK)

Jch. Ashari Pearl for Qwandoya maj.: Hana Pánková (CZ)      www.qwandoya.com

African Wind Dakarai Qwandoya  maj.: Markéta Dufková (CZ)

Ch. Fahari Ranua   maj.: Jaroslava Šedrlová (CZ)

Ch. Airin of Shingamonga  Maj.: Ivana Machová (CZ)

Ellison Anunnaki   Maj.: Dana Dubská (CZ)

Jch. Bongani Slunce Zambezi    STUD DOG  Maj.: Monika Šmitalová (SK)

Aquarius Legend by Qwandoya  Maj.: Petr Filka (CZ)

Pokud jste se rozhodli pomoct svému pejskovi v jeho výstavní kariéře pomocí handlera a nebo jste se rozhodli naučit vystavovat pomocí výstavních kurzů, neváhejte mne kontaktovat. Těším se na Vás….

sluncezambezi@centrum.cz    nebo     +420732720017  , +420775380086